27 de desembre 2015

La Gran Aventura d'en Lluquet i en Rovelló aterra al Cirvianum amb un canvi generacional



publicat per
Cultura - Torelló - 23/12/2015

El Teatre Cirvianum de Torelló tornarà a acollir els tradicionals pastorets amb una nova edició de La Gran Aventura d'en Lluquet i en Rovelló. La producció de Nou 69 Teatre i del Teatre Cirvianum tornarà a aterrar amb quatre funcions sota la direcció de Xevi Lozano i Judit Quintana. Amb prop d'un centenar de participants, el grup ja va donar a conèixer alguns dels papers principals. Ernest Famada farà de Lluquet, Pau Vila de Rovelló, Guillem Rico de Satanàs i Judit Quintana de Llucifer. Xevi Lozano, un dels directors, destaca "el canvi generacional" a la companyia i destaca la importància del teatre com a "escola de nous actors". Lozano afegeix que "s'han creat escenografies noves" que es canviaran durant la representació, amb l'objectiu de "sorprendre l'espectador".

La versió d'en Folch i Torres s'estrenarà el divendres dia 25 de desembre a les 9 del vespre. Es faran tres funcions més el dia 26 i 27 de desembre i el 3 de gener, a les 6 de la tarda. Com cada any tampoc hi faltarà la sessió XXL el dia 28 de desembre a les 9 del vespre. Lozano explica que la sessió especial farà "una paròdia estripada" de la versió tradicional dels pastorets.


Les entrades es poden adquirir anticipadament a través del portal web del mateix teatre www.teatrecirvianum.cat. Els preus són de 10 euros si es compra anticipadament o a taquilla des d'una hora abans. Pels menors de 14 anys, l'entrada costa 7,50 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...