27 de desembre 2015

Les representacions dels Pastorets tornen aquest cap de setmana



publicat per
24 de desembre de 2015
Per: Ràdio Arenys

El Teatre dels Seràfics d'Arenys de Mar viurà aquest cap de setmana la representació dels tradicionals Pastorets. Enguany, es vol tornar al text més clàssic en format vers, ja que des de la direcció del teatre volen recuperar al format de sempre. Les representacions seran dissabte i diumenge a les 7 de la tarda.

El president dels Seràfics i director dels Pastorets, Josep Maria López, ha destacat que fins ara s’han anant fent barreges de textos de diferents autors. Malgrat que reconeix que fer una obra en vers és més complicat, López afirma que els fa especial il·lusió tornar als orígens i les representacions que s’havien fet sempre.  També ha recordat alguna de les novetats que hi ha previstes en la representació. Entre altres, hi haurà canvis en l’escenografia i es vol ampliar el número de músics que acompanyaran l’obra en directe. Un dels elements més destacats i que el patge reial visitarà els Seràfics per recollir les cartes dels nens i nenes.

L’obra també es podrà veure els dies 2 i 3 de gener.  Les entrades segueixen a la venda a través d’Internet www.serafics.cat

Arenys de Munt aposta pels Pastorets Musicals
Per Nadal qui vulgui pot pujar a Arenys de Munt a gaudir dels Pastorets Musicals al Centre Moral. Com sempre, la música serà en directe i aquesta vegada hi ha novetats relacionades amb l’orquestra. També hi ha hagut algun canvi en el paper d’alguns actors.

El director, Pau Massip, ha explicat que cada any intenten aportar alguna novetat perquè no sigui el mateix. Per aquest motiu, aquesta vegada han fusionat l’orquestra que va tocar l’any passat amb músics de la Banda Biruji, grup musical d’Arenys de Munt. Massip ha destacat que d’aquesta manera s’interpretaran temes més moderns.  Pel que fa als actors, Pau Massip ha afirmat que hi ha un bon planter i que no en falten de cap edat. I és que en els Pastorets Musicals d’Arenys de Munt s’hi poden trobar des dels més petits fins a gent que porta 40 anys representant aquesta obra tradicional nadalenca. Enguany es comptarà amb una seixantena de persones implicades en la representació.

L’escenografia i els vestuaris seran els mateixos de l’any passat, donat que es van estrenar.

 Els Pastorets Musicals d’Arenys de Munt es podran veure al Centre Moral demà, dia de Nadal, i el 27 de desembre. 


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...