15 de desembre 2015

Pastorets a Marata i a Corró d’Avall

http://www.lesfranqueses.cat/

14/12/2015
L’obra de teatre més folklòrica de Catalunya no faltarà a les Franqueses. Es representarà tant a Marata com a Corró d’Avall de maneres diferents.
La representació d’Els Pastorets és una de les cites anuals de les Franqueses. Es tracta d’una de les tradicions més arrelades al poble de Marata, on aquest any en celebraran 27 anys de representacions.
Reconeguts per la seva fidel versió de l'obra de Folch i Torres, els de Marata s'han convertit en uns referents a Catalunya gràcies a la seva experiència. Aquest Nadal, el Centre Cultural de Marata continua sent la seu i el nucli impulsor d’Els Pastorets de Marata, que es representarà el 26 i 27 de desembre i 3 de gener gràcies a les famílies del poble que sempre s’hi han volgut implicar. La funció començarà a les 19 h tots tres dies i l’entrada és lliure (aforament limitat).
A Corró d’Avall, Els Pastorets de les FranquesesVan néixer l’any passat. Són Els Pastorets de les Franqueses, dirigits per Beti Español i Joan Monells de la Companyia de Teatre Frec a Frec -que és qui gestiona l’Escola de Teatre de les Franqueses-, amb escenografia de Marije Visser i la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses. Després de l’èxit de participació i assistència de públic de la seva estrena el gener passat, Els Pastorets de les Franqueses repeteixen.
Com molts altres, aquests pastorets es realizen amb la implicació i col·laboració de voluntaris del municipi, gent de totes les edats provinents de Corró d'Amunt, Corró d'Avall, Llerona, i Bellavista. Hi participen unes 60 persones entre intèrprets, ajudants i producció. El contrast en decorats, interpretació i caracterització amb els fidels pastorets de Marata està assegurat, ja que a més a més, la història està portada a l'actualitat. De fet, l'obra no comença amb cap somni sinó que sorgeix mentre dos nens juguen a la Wii. La innovació i la diversió acompanyaran els pastorets durant tota l'obra.
Les representacions seran al renovat Casal Cultural de Corró d’Avall el dissabte 2 de gener a les 20 h i el diumenge 3 de gener a les 18 h. Les entrades valen 7 euros (6 euros anticipades, majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys) i ja són a la venda. Es poden adquirir fins al dia abans de la funció a les taquilles del Casal Cultural de Corró d’Avall i del Teatre Auditori de Bellavista o per internet a www.codetickets.com. També en podreu comprar el dia de la funció fins a 2 hores abans que comenci l’espectacle a la taquilla del Casal (entrades numerades). Més informació al 938 466 506.
Els Pastores de les Franqueses del gener de 2015, quan es van estrenar
Darrera actualització d’aquest contingut: 24/12/2015 a les 12:13h

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...