25 de desembre 2015

Shaking Shakespeare al Maldà




publicat per

Els dies de funció són: 22, 23, 25, 26, 27, 29 i 30 de desembre. 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9 i 10 de gener. PREU EXCLUSIU WEB: 14€ (20€ a taquilla) Consulteu els descomptes dels abonaments de temporada!

Dir. Moisès Maicas. Musical. Català. 75 min. Shaking Shakespeare és un espectacle musical basat en les composicions inspirades en les obres i textos del «Gran Willy», des de l’època elisabetiana fins als nostres dies. És un espectacle irreverent, irònic, que s’apropa al públic amb un aire provocatiu i en busca la complicitat. Amb una factura musical acurada, perfeccionista; amb la participació de professionals amb una trajectòria contrastada i amb un format proper al cabaret, Shaking Shakespeare vol seduir l’orella i l’esperit del públic i oferir-li una perspectiva nova de diversos textos de l‘autor. La proposta integra els diferents gèneres
musicals que al llarg dels segles han adaptat Shakespeare; des del madrigal renaixentista fins al musical contemporani de Broadway.


Intèrprets: Bernat Cot, Josep Fadó, Paul Perera, THE HANFRIS QUARTET (Juan Bertrand, Jordi Forcadell, Gener Salicrú, Adrià Sivilla), THE SING SONG SISTERS (Núria Cuyàs, Laura Pau, Lluna Pindado)

Concepció: Josep Fadó, Sheila Garcia i Moisès Maicas
Direcció i arranjaments musicals: Sheila Garcia
Direcció escènica: Moisès Maicas
Dramatúrgia: Anna Soler Horta
Aj. Direcció i regidor: Albert Massanas
Vestuari: Moon Vives
Coreografia: Maria Garriga
Il·luminació: Daniel Gener
Fotografia i vídeo: Núria Deulofeu
Disseny gràfic: Anna Bohigas

Producció: Marina Marcos

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...