26 de desembre 2015

Teatre de l'Aurora espectacles familiars per Nadal

-
 
FAMILIAR
Farrés brothers i cia presenten 'El silenci d'Hamelin'
26/27 DESEMBRE
Dissabte i diumenge a les 19 h
Cicle
Km.0, espectacles familiars fets aquí
EL SILENCI D'HAMELIN
FARRÉS BROTHERS I CIA.
La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d'Hamelin. Ara ja són grans, i un personatge estrany els ha demanat d'explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc.
El nou espectacle de Farrés brothers i cia, junt amb la coneguda actriu Olalla Moreno, és una fantàstica versió de El flautista d'Hamelinen què una de les protagonistes és una nena sorda, per tant totalment aliena als encanteris del flautista. A El silenci d'Hamelin, la companyia igualadina capgira el conte tradicional per parlar dels avantatges de tenir desavantatges.
 
Més informació i venda d'entrades
-
 
ACTIVITAT PARAL·LELA
Farrés brothers i
cia proposen una visita guiada al seu taller
27 DESEMBRE
Diumenge a les 11 h i a les 12:30 h
Cicle
Km.0, espectacles familiars fets aquí
BENVINGUTS AL TALLER
FARRÉS BROTHERS I CIA.
Heu entrat mai al taller d'un artista? Farrés brothers i cia us convidem a conèixer per dins com és l'espai de treball d'una companyia de teatre. Podreu veure de prop el material d'alguns dels nostres espectacles. Aprofitarem la visita per conèixer la trajectòria de la companyia però, sobretot, quin és el procés de creació d'un espectacle: des de la idea als bolos. Benvinguts, passeu, passeu.Important: Per assistir a aquesta activitat, és imprescindible haver comprat l'entrada per a l'espectacle El silenci d'Hamelin de Farrés brothers i cia. Un cop comprada l'entrada, cal reservar l'assistència a l'activitat escrivint ainfo@teatreaurora.cat i indicant a quina hora es vol assistir a la visita. Per accedir a la visita serà imprescindible presentar l'entrada a l'espectacle.
 
Més informació
-
 
EXPOSICIÓ
Exposició 'Retalls de circ' de la companyia Tot Circ
21 DESEMBRE / 3 GENER
Lloc: Vestíbul del teatre
Cicle
Km.0, espectacles familiars fets aquí
RETALLS DE CIRC
TOT CIRC
Exposició de cartells i fotografies del món del circ de tots els temps, que Miquel Montiel, de la companyia Tot Circ (Copons), ha anat recopilant al llarg dels anys.
Retalls de circ és un petit recull d'un gran món: el CIRC. La mostra es podrà veure al vestíbul del teatre del 21 de desembre al 3 de gener. "Amb aquesta exposició volem donar un toc de circ al cicle" explica l'Elisabet Tomàs, que juntament amb Miquel Montieldóna "tocs de circ" arreu del país des de fa 35 anys amb la companyia Tot Circ, que celebrarà properament el quinzè aniversari del Circ a les Feixes.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...