20 de gener 2016

Dansa, hip-hop, rumba catalana i pop-català

Hola família!
Ara si que ens pelem el nas. Així que aquí teniu les nostres propostes per gaudir amb família sense passar fred. Les propostes pels més grans, les trobareu a continuació.
ÚLTIMES FUNCIONS
"Viatge al centre de la Terra"
Cia. Roseland Musical

23, 24 GENER

Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h
A partir de 4 anys


Si encara no has vist l'espectacular versió de "Viatge al centre de la Terra" que Roseland Musical ha posat en escena, aquest és l'últim cap de setmana per veure-la al SAT!. Amb projeccions efecte 3D. Et deixem un reportage que va sortir aquest dilluns a l'Info-Kperquè te'n facis una idea.
PREU: 9'5€

{+ info | vídeo }
ENTRADES
ESTRENA! DANSA
"Wabi-Sabi"
 Cia. Mons Dansa

31 GENER
Dg. 12h i 17.30h

Per a tots els públics


Quantes històries queden rebregades dintre dels papers que els dibuixants, escriptors, poetes, nens, nenes i persones de totes mides llencen a la  paperera? Dos personatges inacabats i imperfectes, aconsegueixen sortir del seu embolcall de paper i alliberen totes les històries llençades que van trobant. Dansa familiar. 
PREU: 9'5 €
{+ info | vídeo}
ENTRADES
CARNAVAL AL SAT!
"Landry el Rumbero"
Carnaval de rumba!

6, 7 FEBRER
Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

Vine a viure un Carnaval ple de rumba catalana al teatre! Un espectacle ple de ritme, danses, jocs i activitats participatives que aconsegueix fer ballar al compàs del ventilador a grans i petits. A més, al vestíbul, t'ajudarem a pintar la teva màscara perquè pugis entrar a l'espectacle disfressat!
PREU: 9'5 €
+ info}
ENTRADES
I també al SAT!...
ESPAI DANSAT!

KULBIK DANCE COMPANY 

"Camins"
Dansa hip-hop

Dissabte 30 de gener, 20.30h


Camins és un viatge pel temps i l’espai amb la imaginació com a únic aliat; un viatge farcit de metàfores sobre la condició humana i la seva evolució. Però aquesta evolució ens converteix en millors persones o simplement accelera el camí cap a l’autodestrucció?

Kulbik explora els innumerables camps del llenguatge gestual i la dansa urbana, tot vertebrat per les tècniques més rellevants del street dance: Popping, Animation, Locking, Hype… a més d’altres disciplines artístiques com la dansa contemporània, el mim i la poesia.


Preu:  15,50€ / 8€ menors de 14 anys

 
ENTRADES
CICLE ENCISAT!

En concert
Anna Roig i l'Ombre de ton chien 

"Un pas i neu i un pas"

Divendres 5 de febrer, 21h


En aquest tercer disc, més reposat que els anteriors, Anna Roig evoca sensacions i paisatges amb una base instrumental de caire més contemplatiu. La gira de presentació del nou treball s’ha concebut com a espectacle global i l’aspecte visual ha pres més força que mai gràcies a recursos manllevats de diferents arts escèniques. L’actuació d’Anna Roig i l’Ombre de ton chien representa una experiència que transcendeix allò estrictament musical.

Preu: 14€ (anticipada) i 19€ (taquilla).

 
ENTRADES

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...