14 de gener 2016

El mataroní Oscar Constantí estrena "Sembla que rigui"

publicat per
http://mataroradio.cat

El director mataroní Óscar Constantí presenta a La Seca-Espai Brossa l’obra “Sembla que rigui”, un monòleg que aborda la mort des de totes les dimensions possibles. En aquest monòleg, Mont Plans interpreta Júlia Català i Verdaguer, una noia que va néixer el 1914 ha sobreviscut a dos marits, un fill i moltes altres coses, i que parla des de l’altre món. La idea de “Sembla que rigui” va ser de la pròpia Mont Plans i, de seguida, Óscar Constantí es va documentar per fer-la realitat. De fet, explica que durant aquest procés de documentació, fins i tot va anar a parlar amb Cabré Junqueras.
Tan Mont Plans com Òscar Constantí expliquen que aquesta història, tot i tenir una protagonista inventada, beu de moltes històries reals. Mont Plans explica que ha parlat amb moltes àvies per conèixer les seves històries i poder vestir millor el seu personatge. Un personatge que, també, viu històries de l’àvia d’Òscar Constantí. Tots dos confessen que “Sembla que rigui” ha estat una mena de teràpia i d’enfrontar-se a la por a la mort.
“Sembla que rigui” s’estrena avui dimecres a la Seca-Espai Brossa i es podrà veure fins el 7 de febrer.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...