22 de gener 2016

El pla, la proposta teatral i humorística de la festa dels Tonis, exhaureix les entrades

publicat per
noticies/view
Ivan Duran
19 de gener de 2015

Es podrà veure l'obra divendres 22 i dissabte 23 a 2/4 de 10 del vespre

Actuació al Cirvianum de Torelló
Actuació al Cirvianum de Torelló
0

Escolta la notícia

Actuació al Cirvianum de Torelló

Manlleu, | Els Tonis de Manlleu tornen a apostar per portar una comèdia teatral fins a la ciutat. Serà divendres i dissabte a l’Espai  Rusiñol i es titula El pla. Les entrades ja estan exhaurides per les dues funcions del cap de setmana.

És una obra ambientada a Londres, en què tres personatges, en Patrick, en Paul i en Toby estan farts dels seus caps, persones arrogants i insensibles. Una nit, mentre fan copes en un bar, prenen la decisió de matar-los, amb la dificultat de no saber com fer-ho. A partir d’aquí, comencen les accions, plenes d’humor per veure com se les empesquen per eliminar els seus caps. Com diu l’actor manlleuenc Marc Casanova El pla és l’adaptació teatral de la pel·lícula Cómo acabar con tu jefe (Horrible bosses), amb la diferència que al film els fets passen als Estats Units i, en canvi, l’obra s’ha adaptat a Anglaterra.

Els actors creuen que l’obra agradarà molt als espectadors ja que durant l’estrena al teatre Cirvianum de Torelló, va donar bones sensacions. Van haver de fer “pauses per esperar que la gent deixés de riure”.

Recordem que l’obra es representarà divendres 22 i dissabte 23 a 2/4 de 10 del vespre a l’Espai Rusiñol. Per qui s’hagi quedat sense entrades, es podrà tornar a veure la funció el dia 30 a l’Espai ETC de Vic.
[ Inici ]
Vista prèvia per imprimir  Versió imprimible 

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...