25 de gener 2016

Els Parking Shakespeare ens conviden a la seva obra d’hivern


publicat per
http://lameva.barcelona.cat


Les males persones és el títol de l’obra que es podrà veure al Centre Cívic Parc Sandaru.
Dc, 20/01/2016 - 08:08
Són els protagonistes d’una de les tradicions escèniques més entranyables de l’estiu, la que cada any omple el parc de l’Estació del Nord amb una adaptació de Shakespeare a l’aire lliure. La companyia Parking Shakespeare, a més a més, també sovinteja els escenaris d’hivern, i sempre ens descobreix un espai singular, una aposta per localitzacions no teatrals amb l’objectiu de donar una perspectiva escènica a espais originàriament no concebuts per a una representació.

Així, el Parking d’Hivern d’enguany ens presentarà Les males persones a la sala d’exposicions del Centre Cívic Parc Sandaru. La intenció és muntar aquesta adaptació lliure del dramaturg Carles Mallol del text de Friedrich Schiller Els bandits, un muntatge on el dramaturg se centra en la revolució que emprenen els seus personatges contra ells mateixos.

Com ja és habitual, el projecte ofereix teatre amb entrada gratuïta més enllà de l’estiu, presentant obres d’autors diferents de Shakespeare. I sempre es passa de la calor al fred i de la comèdia al drama. D’un autor clàssic a un de contemporani. I sempre mantenint-se fidels a la seva filosofia d’apropar la cultura a tothom.

L’entrada, tot i ser gratuïta, és convenient reservar-la enviant un correu electrònic areserves.parkingdhivern@gmail.com.

informació de l'acte

Quan es fa

Data d'inici:

18/01/2016

Data de finalització:

06/02/2016

On es fa

Lloc:

Centre Cívic Parc - Sandaru

Direcció:

C Buenaventura Muñoz, 21

Districte:

Sant Martí

Telèfon:

933090635

Horari

DiesHoresPreus
De dilluns a dissabtes
excepte 27 de gener
a les 20:00 h
Entrada Gratuïta

Observacions


Sinopsi:
Aquest any el director convidat és Carles Mallol, qui s´ha atrevit amb una adaptació lliure d´Els bandits de Friederich Schiller. El resultat és Les males persones, un muntatge on el dramaturg se centra en la revolució que emprenen els seus personatges contra ells mateixos.

Fitxa artística:
Autoria i direcció: CARLES MALLOL (Versió lliure d´Els bandits de F. Schiller)
Schwartz: ÒSCAR BOSCH
Amàlia: ESTER CORT
Hermann: PAU FERRAN
Spiegelberg: JOSE PEDRO GARCÍA BALADA
Franz von Moor: Pep Garcia-PasCual
Max von Moor: CARLES GILABERT
Karl von Moor: SANTI MONREAL

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...