11 de gener 2016

Els Pastorets de Vilobí s'acomiaden fins l'any vinent

publicat per
http://www.tribunaselvatana.cat


Des del consistori assenyalen que les dues funcions que s'han fet "han omplert de gom a gom el Teatre Can Sagrera, alhora que tots els participants han demostrat unes grans dots artístiques".

Redacció

Aquest passat diumenge 3 de gener va tenir lloc la darrera representació d'Els Pastorets de Vilobí d'Onyar. Des del consistori assenyalen que les dues funcions que s'han fet -els dies 27 de desembre i 3 de gener- "han omplert de gom a gom el Teatre Can Sagrera, alhora que tots els participants han demostrat unes grans dots artístiques".

Així mateix, fan un agraïment públic a tots els actors, actrius i a la resta de col·laboradors que han fet possible una nova temporada de la tradicional representació nadalenca, que s'ha sumat dins una extensa programació  que ha tingut lloc aquestes darreres setmanes, i entre les quals s'ha comptat amb el pessebre vivent de la catequesi, la festa del cagatió, la gran quina, diverses sessions de ball per als jubilats, un taller de fanalets, o el campament reial i la cavalcada dels Reis Mags.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...