01 de gener 2016

Els Pastorets d’Olot tornen acompanyats pels Reis


L’Orfeó Popular Olotí ha omplert el pati de butaques en les dues primeres representacions dels Pastorets d’Olot d’aquestes festes de Nadal.
pastorets orfeo olot
Aquests propers dissabte i diumenge els Pastorets tornaran a les 7 de la tarda al teatre de l’Orfeó, i ho faran acompanyats pels Reis d’Orient. Aprofitant la proximitat del dia de Reis, Ses Majestats volen acompanyar i saludar els nens i nenes que assistiran a les últimes funcions, i així ho faran al final de les representacions dels dies 2 i 3 de gener. Els Pastorets de l’Orfeó Popular Olotí, dirigits per l’actriu Marta Puig, mantenen l’essència dels Pastorets d’Olot tradicionals i també incorporen al·licients que poden resultar atractius per als espectadors. Aquest any s’ha repetit l’aparició del caganer, i la dels Reis d’Orient a les darreres funcions. També s’ha renovat el vestuari d’alguns dels personatges d’aquesta sarsuela.

http://www.eldigitaldegirona.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...