18 de gener 2016

LA DARRERA REPRESENTACIÓ D’ELS PASTORETS PERMET RECAPTAR 2.210€ PER A LA MARATÓ DE TV3

La darrera representació d’Els Pastorets permet recaptar 2.210€ per a la Marató de TV3

L’Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià ha acollit, gairebé ple de gom a gom, la darrera funció de la 22a edició d’Els Pastorets, que enguany s’ha representat, sota la direcció de Joan Hernàndez, els dies 26 i 27 de desembre i 3 i 6 de gener. Amb un total de 336 persones, la funció d’aquest dimecres, la recaptació de la qual s’ha destinat íntegrament a la Marató de TV3, ha estat la que més públic ha rebut de les quatre funcions d’enguany. D’aquesta manera, tal com ha apuntat el director d’Els Pastorets durant els instants previs a la representació, les més de 300 persones que han assistit a l’obra i que han permès recaptar un total de 2.210 euros, han pogut gaudir d’una obra “on s’ha reforçat la innocència dels personatges, incloent-hi els personatges dolents”. En aquest sentit, Hernàndez ha assegurat que tot i que la màgia del conte sempre està present, “hem volgut fer més simpàtics i empàtics als personatges del món infernal perquè el públic pugui arribar a sentir certa gràcia cap a ells”.
Pel que a l’objectiu marcat des de direcció, Hernàndez ha recalcat que “crec que hem assolit les metes marcades”, ja que tal com ha indicat, “el mèrit d’Els Pastorets és oferir cada any un punt de vista diferent i considero que ho hem aconseguit”. Quant a la representació dels actors, tots ells amateurs, el director de l’obra ha assegurat sentir-se “molt content”, ja que “tots els actors i actrius s’ho han passat d’allò més bé i han estat capaços d’entendre la proposta i se l’han fet seva”.
Respecte a l’evolució de les representacions, Hernàndez ha comentat que com cada any, “l’estrena aporta uns nervis afegits, que unes vegades són positius i d’altres negatius”, però ha confirmat que “l’obra ha anat guanyant qualitat amb el pas de les representacions i esperem que durant la darrera encara es pugui millorar”. En relació a l’àmbit solidari d’aquesta darrera funció, el director ha celebrat que “el teatre està molt ple” i ha afegit que “sempre ens agrada fer ple, però avui encara més, ja que la taquilla es destina íntegrament a la Marató i això sempre és una molt bona noticia”.
Text i foto: ANA

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...