18 de gener 2016

La directora Carol López torna als escenaris amb 'Sunday morning'

La Sala FlyHard de Sants acull aquesta peça a mig camí entre la comèdia i el thriller.

publicat per : http://lameva.barcelona.cat

Dll, 11/01/2016 - 00:00
La trajectòria de la directora Carol López atresora alguns dels èxits més singulars del teatre alternatiu barceloní. Molts aficionats encara recordenGermanes, un dels seus majors èxits que fins i tot va fer el salt a la pantalla gran amb una versió per a TV3 que la mateixa creadora va dirigir. Ara, després del seu pas per la direcció de la Sala Villarroel, Carol López busca un format més intimista entre els murs de la Sala FlyHard.

Amb la proximitat que caracteritza a la recollida sala del bari de Sants, Sunday morning ens presenta la història de dos personatges que es troben una nit de dissabte a l'inquietant escenari d'una comissaria. Els encontres i desavinences entre els dos protagonistes són el teló de fons d'una mena d'interrogatori on un dels personatges s'acabarà autoinculpant sense que l'altre el cregui. Mentrestant, algú continua matant els diumenges al matí.

Carol López escriu i dirigeix aquesta peça que compta amb la complicitat en el treball dels dos intèrprets, Nausicaa Bonnín Isak Férriz. Junts aixecaran tot un diàleg que s'esmuny en l'ambigüitat, que transita entre la comèdia i thriller fins a deixar-nos bocabadats amb una sorpresa final d'alt voltatge.
 
Sunday morning
Dates: del 14 de gener a l'1 de febrer.
Preu: 12-16 €
Espai: Sala Flyhard.
Més informació al web de la Sala Flyhard.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...