23 de gener 2016

La Passió de Vilalba presenta la 21a edició

publicat per
http://rol-riberaonline.blogspot.com.es

El Patronat de la Passió de Vilalba presenta el proper divendres, dia 22 de gener, la nova temporada de la Passió de Vilalba, que aquest any celebra la seua 21a edició, la qual estarà marcada per nous projectes i grans novetats.

A l'acte, que tindrà lloc a l'antiga Confraria de Nostra Sra. de Gràcia, es donarà a conèixer la programació d'aquest any així com el nou cartell de la Passió, s'explicarà el projecte que s'acaba d'engegar relacionat amb l'edició d'un conte infantil de la Passió de Vilalba, la creació de la Federació Catalana de Passions i s'estrenarà en directe la nova Banda Sonora composta especialment per a la representació a càrrec del jove gandesà Genís Montanya. 

L'acte comptarà amb la presència de Xavier Pallarès, delegat del Govern a les Terres de l'Ebre; Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; Maria Teresa Mariné, alcaldessa de Vilalba dels Arcs; i Isidre Sampé, president del Patronat de la Passió.

Com a clausura de l'acte i per segon any consecutiu es realitzarà l'espectacle 'El retorn de l'alba', una representació amb el foc com a protagonista a càrrec del Grup de Teatre Pirindola i el Grup de Diables Foc i Flama d'Horta de Sant Joan. Al finalitzar els assistents podran gaudir d'un vi d'honor acompanyat d'un concert acústic a càrrec del grup La Reina del Blackjack.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...