02 de gener 2016

La sessió XXL de 'La Gran Aventura d'en Lloquet i en Rovelló' encara la recta final d'Els Pastorets



publicat per
http://www.radioona.com


Cultura - Torelló, Borgonyà i Sant Vicenç - 28/12/2015

Amb unes xifres d'espectadors similars a l'any passat, els pastorets de Torelló encaren la seva recta final a falta de la sessió XXL d'aquests dilluns i la darrera sessió programada per diumenge que ve.

L'espectacle d'avui a les nou del vespre, coincidint amb el dia de Sants Innocents, es consolida a l'agenda dels espectadors i torna a penjar el cartell d'entrades exhaurides. L'estrena de La Gran Aventura d'en Lloquet i en Rovelló el dia de Nadal i les sessions de dissabte i diumenge van mantenir la tendència de públic habitual. Més d'un miler de persones ja han passat pel teatre Cirvianum durant els tres dies.

Aquesta vegada, sota la direcció de Xevi Lozano i Judit Quintana, els pastorets tornen a l'escenari amb un rentat de cara. Segons els mateixos directors, aquest és l'any del canvi generacional, amb nous protagonistes, que se sumen al centenar de persones que participen a la producció.

Les poques entrades que queden per la sessió especial d'aquest vespre es poden adquirir a partir de les vuit del vespre. La darrera oportunitat per veure La Gran Aventura d'en Lloquet i en Rovelló serà diumenge, 3 de gener, a les sis de la tarda.

El relleu generacional en alguns dels personatges principals no només s'ha fet a Torelló. Els tradicionals Pastorets de Borgonyà també canvien de cara amb la incorporació de nous actors que encarnen els protagonistes de l'obra.

La producció, que compta amb la implicació d'una seixantena de persones, encara es pot veure per última vegada aquest dissabte a les 9 del vespre. Com ja és habitual, la funció es va fer la nit de Nadal, així com dissabte i diumenge a les sis de la tarda.

Per últim, Sant Vicenç ha recuperat per tercer any consecutiu la versió d'Els Pastorets de Joaquim Albanell. Amb Bato i Borrego com a protagonistes, la producció a càrrec de Meritxell Coromina s'ha pogut veure en dues sessions aquest cap de setmana al pavelló de Sant Vicenç.



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...