07 de gener 2016

La Teca enceta la commemoració del seu cinquantenari amb els seus particulars Pastorets

publicat per
http://www.revistacambrils.cat


Text Lluís Rovira i Barenys  Fotografia Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la representació de "Fem Pastorets" que la Teca Teatre ha ofert aquestes dates nadalenques

La Teca ha encetat l'any del seu cinquantenari amb la posada en escena, durant aquestes dates nadalenques, de l'obra "Fem Pastorets?". L'obra s'ha representat els dies de 25 i 27 de desembre i l'1 de gener amb un ple total d'espectadors. La Teca, tal com ja va anunciar en la presentació dels actes commemoratius dels 50 anys, volia encetar l'any del cinquantenari amb la representació dels Pastorets després de 32 anys de no representar-los. I ho va fer amb una obra gens tradicional com són aquests Pastorets basats en l'obra "Els pastorets del segle XXI", de Xavier Bru de Sala, i en "Els Pastorets o l'adveniment de l'infant Jesús", de Josep M. Folch i Torres i adaptats per la Teca. Una trentena de persones van intervenir en aquesta obra que va combinar música i text.
Una de les peculiaritats de l'adaptació de la Teca ha estat que els personatges que interpretaven l'obra estaven extrets d'altres obres que la Teca ha interpretat en els darrers temps. Així doncs, el perruquer de l'obra Pel Pèls era el Satanàs d'aquests pastorets, el Don Salvador de El Florido Pensil era l'àngel Gabriel, i així successivament. No cal dir que el públic present a les representacions dels Pastorets va gaudir d'aquests personatges "made in La Teca", tan entranyables.

Dansa amb l'estudi Gisselle, aquest proper diumenge
Aquest proper diumenge 10 de gener, el Casal Parroquial acull un espectacle de dansa amb l'estudi Gisselle, que representarà La Bella Dorment. L'espectacle s'iniciarà a les 18 h. i és amb entrada gratuïta.

Venda d'entrades anticipades per l'obra "Temps", de Quim Masferrer

D'altra banda la Teca obrirà les taquilles per a la venda anticipada de les entrades de l'obra "Temps" de Quim Masferrer, que es representarà el proper dissabte 13 de febrer a les 10 de la nit al Teatre del Casal. Les entrades anticipades, al preu de 25 euros, es poden adquirir a la taquilla del teatre aquest proper diumenge 10 de gener, de les 17h. a les 18h. i els diumenges 17, 24 i 31 de gener, de les 11h. a les 12h.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...