01 de gener 2016

Lleida ofereix aquest Nadal diverses representacions d’”Els Pastorets”

publicat per : http://www.paeria.es



Data de publicació: 29/12/2015

Els companyies de teatre lleidatanes Talia, Toar i AEM Belles Arts pugen a diversos escenaris de la ciutat per representar la tradicional obra

CULTURA

Lleida ofereix com cada Nadal diverses representacions d’”Els Pastorets”, a càrrec de les companyies de teatre lleidatanes Talia, Toar i AEM Belles Arts. Avui ha estat el torn de l’Agrupació Teatral Toar que han pujat a l’escenari de l’Auditori Municipal Enric Granados per escenificar la versió de l’obra de Lluís Millà. El tinent d’alcalde Rafael Peris i els regidors Daniel Rubio i Joan Vilella han assistit a la representació, amb les aventures dels pastors Borrego i Carquinyoli. Aquesta mateixa versió es va poder veure diumenge a la parròquia de Nostra Senyora del Carme.

Igualment, Talia Teatre ha ofert l’obra des de dissabte i fins avui, en quatre sessions, al Teatre Municipal de l’Escorxador. L’espectacle ha comptat amb la interpretació en llengua de signes.

El nou any començarà amb Els Pastorets que interpretaran AEM-Belles Arts Teatre. També ho faran al Teatre Municipal de l’Escorxador els dies 1, 2 i 3 (divendres, dissabte i diumenge), a les 18.30 h.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...