04 de gener 2016

Més de 50 nens i nens escenificaran els Pastorets Infantils del Vendrell

publicat per : http://www.naciodigital.cat


L'única representació tindrà lloc el proper 10 de gener al Teatre Àngel Guimerà

 , El Vendrell | Actualitzat el 29/12/2015 a les 10:23h


Imatge d'arxiu dels Pastorets Infantils Foto: BP Diari
vendre
Tot just acabades les festes de Nadal es donarà el tret de sortida dels Pastorets del Vendrell, en un any molt especial ja que serà el que fa 50 de la seva recuperació. La primera funció, com és habitual des de fa anys, serà la dels Pastorets Infantils, que es farà el diumenge 10 de gener a les 17.00 hores al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell. Amb la d'enguany, ja són tretze els anys ininterromputs que es fa l'obra infantil.
En total són més de 50 nens i nenes de fins a 14 anys les que representen l'obra, amb la qual agafen una valuosa experiència que després es pot traslladar quan fan el salt a l'obra gran. El cicle comença sempre amb el càsting que es fa just quan comença la tardor i acaba amb la representació de l'esperada obra. Pep Bargalló, president dels Pastorets, afirma que enguany ha estat «un èxit de convocatòria» i que hi ha hagut una «gran afluència d'actors i actrius».

Per veure l'obra 'Entre el be i el mal... el Nadal' del dia 10 de gener es poden fer reserves al telèfon 977 662 993 o al mail info@pastoretsdelvendrell.cat, fins 24 hores abans de la funció. L'entrada costa 10 euros (gratuïta pels socis dels Pastorets), i un 10% de la recaptació total es destina a una finalitat benèfica infantil. El mateix dia 10 es poden trobar entrades una hora abans de l'inici de l'espectacle.  

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...