10 de gener 2016

'Nàufrags', una reflexió sobre el mar com a espai de trànsit






El director Lluís Danès tanca el cicle Oh! Poètiques de la Il·lusió del Mercat de les Flors.
Dm, 05/01/2016 - 00:00
Teatre visual, titelles i objectes, amb veu i música a l'escenari, aquesta és la recepta original de Nàufrags, el darrer espectacle de Lluís Danès que ens presenta el cicle Oh! Poètiques de la Il·lusió del Mercat de les Flors. Es tracta d'un cant carregat de poesia als petits naufragis quotidians, al risc de la fugida, un revulsiu que pretén demostrar la mort segura de qui no es mou.

L'espectacle, per moments, se'ns presenta com un retrat cru i esfereïdor sobre la solitud d'aquells que marxen, nàufrags del terror que la mar bressola damunt de pasteres sense vela ni timó, lament de refugiats invisibles a qui només veiem quan naufraguen a les nostres platges. Una visió molt dura que no treu l'esperança de canviar les coses i convertir el mar en un espai d'encontre, fraternitat i pau.

Lluís Danès és un polifacètic creador que tant escriu un guió com dirigeix una pel·lícula. Al teatre ha creat espectacles de gran format i poder visual comTranuites Circus, presentat al Teatre Nacional el 2007 amb la veu de Lluís Llach en directe. També al mateix teatre, va estrenar Llits el 2009 amb col·laboració amb Albert Pla i Lidia Pujol, exemples tots ells d'imaginació creativa i plasticitat en la combinació de tècniques i recursos expressius.

informació de l'acte

Quan es fa

Data d'inici:

08/01/2016

Data de finalització:

10/01/2016

On es fa

Lloc:

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Direcció:

Lleida, 59

Districte:

Sants-Montjuïc

Telèfon:

934261875

Horari

DiesHoresPreus
divendresa les 20:00 h
Entrada general de: 18 e
dissabte i diumengea les 18:00 h

Observacions


Lluis Danés. 

Nàufrags és un espectacle de teatre visual en què titelles, objectes, veu i música comparteixen escenari. Un cant desesperat i poètic als naufragis quotidians, al risc de la fugida; un cant contra la mort segura de qui no es mou. Un retrat cru i esfereïdor de la solitud dels qui marxen, nàufrags del terror que el mar bressola damunt fràgils pasteres sense vela ni timó. El lament dels refugiats invisibles, a qui només veiem quan la mort els ha fet naufragar a les nostres platges. Nàufrags és un crit, desesperat però ple d´esperança; un desig de convertir el nostre petit mar en un espai de fraternitat i pau.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...