12 de gener 2016

Pals acomiada Els Pastorets fins l'any que ve

publicat per
http://www.pals.cat

Ahir diumenge el Pavelló d'Esports de Pals es va tornar a omplir de gom a gom per tal de dir adéu a Els Pastorets. Després de quatre sentides representacions, que han aplegat prop d'un miler d'espectadors, l'obra de Francesc A. Piques es va acomiadar dels palsencs i palsenques amb una nova demostració de força i capacitat de convocatòria. Com era d'esperar, aquesta darrera funció va estar presidida per un aire especialment emotiu, que va dotar l'espectacle d'una màgia i comunió amb el públic encara més intenses del que és habitual.
Des de l'Ajuntament es felicita l'Associació Cultural i Esportiva El Pedró, entitat que organitza cada any Els Pastorets, per la bona tasca realitzada i el nou èxit de públic assolit. Així mateix es dóna les gràcies a tots els palsencs i palsenques que han fet possible l'obra, ja sigui col·laborant en la seva organització, actuant en les representacions o assistint a algun dels passis com a públic. Entre tots estem fent d'aquesta bonica tradició nadalenca una de les cites culturals més importants del calendari palsenc.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...