06 de gener 2016

Un musical de Broadway al Teatre Gaudí






publicat per

http://lameva.barcelona.cat

"Sugar (Ningú no és perfecte)" transporta la comèdia de Billy Wilder a la cançó, del 18 al 31 de desembre, amb funció de cap d'any inclosa
Dv, 25/12/2015 - 09:00
Personatges en escena que canten i ballen, vestits d'època i, com a argument, una de les millors comèdies blanques de tots els temps.
Sugar (Ningú no és perfecte) es va estrenar com a musical a Broadway el 1972, amb funcions de gran èxit al Majestic Theatre de NYC.
El musical està basat en la pel·lícula Some Like It Hot (Ningú no és perfecte, 1959). Aquesta història, escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, va ser dirigida pel mític Billy Wilder amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com a actors principals. Ara arriba a l'escenari del Teatre Gaudí amb direcció dePau Doz, coreografia de Laura OIivella i direcció musical de Bernat Hernández, més la fascinant actuació de més d'una dotzena d'actors i ballarins.
Situada a Chicago durant al període de la llei seca americana, Sugar és una comèdia d'embolics ideal per a tots els públics.

Sugar (Ningú no és perfecte)
Dies: 18 de desembre al 31 de gener
Espai: Teatre Gaudí
Preu: 24 €
Més informació clicant aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...