08 de gener 2016

UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG

Teatre de l'Aurora
Butlletí 298dimarts, 05.01.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
Les Antonietes Teatre presenten 'Un
tramvia anomenat desig' de Tennessee Williams
8/9/10 GENER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
UN TRAMVIA ANOMENAT DESIG
DE TENNESSEE WILLIAMS
LES ANTONIETES TEATRE
Un gran clàssic de tots els temps a càrrec d'una de les millors companyies de l'escena catalana actual. Un tramvia anomenat desiges va presentar a la darrera edició del festival Temporada Alta i s'estrenarà a Barcelona després del seu pas per Igualada. Les Antonietes Teatre (Vània d'Anton Txèkhov oSomni d'una nit d'estiu de William Shakespeare), porten a escena l'obra més popular de Tennessee Williams.
Blanche Dubois, maleta en mà, apareix una nit d'estiu a casa de la seva germana Stella a Nova Orleans. Carregada d'històries, somnis i desitjos, fuig del seu passat com qui fuig de la seva ombra. Stella, jovial i enamorada del seu marit, el rude Stanley, li obre les portes de casa seva. Malgrat la seva actitud melindrosa i arrogant, esquinçada entre la libido i la puresa, la Blanche arrossega als espectadors per un viatge sacsejador. La seva inestable conducta provoca conflictes que alteraran la vida de la jove parella.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Notícies I Ja tenim a punt la nova Programació Gener/Abril 2016!
La nova Programació Gener/Abril
2016
La diversitat i la qualitat són novament els trets distintius de la nova programació del Teatre de l'Aurora. Des d'aquest mes de gener i fins l'abril, us oferim 12 propostes de diversos gèneres, des del teatre fins als contes per a adults, passant per la música, el teatre d'humor o el teatre visual.
El teatre és el gran protagonista d'aquest programació amb espectacles com, per exemple, Refugiada poètica de Claire DucreuxSota la ciutat de Llàtzer Garcia(que veurem abans de fer temporada al Teatre Lliure), Blanca Desvelada, o la presència del conegut actor Enric Majó celebrant 50 anys damunt els escenaris amb Una vida al teatrede David Mamet. També hi haurà temps per la música amb dos concerts dins el Cicle Joventuts Musicals d'Igualada, i per dues noves sessions dels Contes a Les Golfes.
 
Més informació

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...