05 de febrer 2016

Carnaval, Carnaval !!!

Carnaval, carnaval...
Ja teniu les disfresses a punt? No us preocupeu, sinó, aquí teniu una màscara que podeu fer vosaltres mateixos amb la família. Ah! I la podeu portar per venir a veure en Landry i ballar a ritme de rumba catalana!
CARNAVAL AL SAT!
"Landry el Rumbero"
Carnaval de rumba!

6, 7 FEBRER
Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

Vine a viure un Carnaval ple derumba catalana al teatre! Un espectacle ple de ritme, danses, jocs i activitats participatives que aconsegueix fer ballar al compàs del ventilador a grans i petits. A més, al vestíbul, t'ajudarem a pintar la teva màscara perquè pugis entrar a l'espectacle disfressat!
PREU: 9'5 €
+ info | vídeo}
ENTRADES
TORNA AL SAT!
"L'endrapasomnis"
 Cia. Teatre al Detall

13, 14, 20, 21 FEBRER

Dg. 12h i 17.30h
A partir de 3 anys


Sí, famílies! Torna l'Endrapasomnis amb lamúsica en directe de la Tresca i la Verdesca només durant dos caps de setmana. Una versió del conte de Michael Ende que ha estat guardonat amb el Premi de la Crítica al millor espectacle familiar del 2014 i que ha estat finalista dels Premis Enderrock al millor disc de música infantil. 
PREU: 9'5 €
{+ info vídeo}
ENTRADES
 CICLE ENCISAT!
Anna Roig i l'Ombre de ton chien
5 FEBRER

Dv . 21h

En aquest tercer disc, més reposat que els anteriors, Anna Roig evoca sensacions i paisatges amb una base instrumental de caire més contemplatiu. La gira de presentació del nou treball s’ha concebut com a espectacle global i l’aspecte visual ha pres més força que mai gràcies a recursos manllevats de diferents arts escèniques. 
PREU ANTICIPAT: 14€
PREU TAQUILLA: 19€

{+ info | vídeo }
ENTRADES

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...