08 de febrer 2016

El Teatre Gaudí acull “Limbo”, dansa-teatre sobre les persones transgènere

El Teatre Gaudí acull “Limbo”, dansa-teatre sobre les persones transgènere

L’obra, en cartell fins a l’1 de març, és el quart espectacle de la companyia L’Era
de les Impuxibles i barreja música, dansa i text sobre la identitat pròpia
Dc, 11/02/2015 - 16:42
El Teatre Gaudí Barcelona acull, fins al dia 1 de març, l’obra Limbo. Es tracta d’un espectacle que barreja dansa, teatre i música en directe a partir d’un text que reflexiona sobre les persones transgènere; en aquest cas, dels nois nascuts amb cos femení.
La història se centra en els reptes quotidians i la lluita en la recerca de la identitat pròpia i la reafirmació social d’aquest col·lectiu, a partir d’una excusa argumental ben significativa: el protagonista, encarnat per l’actriu Mariona Castillo, no pot pujar a un avió perquè els encarregats de la seguretat detecten que al seu carnet d’identitat hi figura un nom femení i la fotografia d’una noia.
Mentre és retingut a la zona de duty free de l’aeroport, el protagonista desgrana els capítols més importants de la seva vida, fent que les tensions entre la seva part femenina i la masculina acabin amb un pacte d’entesa i acceptació.
Limbo és el quart espectacle de la companyia L’Era de les Impuxibles, una companyia nascuda al 2011 com a fruit de la sinèrgia de diversos creadors i intèrprets que ja havien treballat junts amb anterioritat en projectes variats de dansa, música i teatre contemporani. L’obra està dirigida per Míriam Escurriola, amb direcció musical de Clara Peya i coreografia de la seva germana Ariadna. Les parts de text de l’espectacle són obra del dramaturg Marc Rosich.
Limbo
Dies: Del 5 de febrer a l’1 de març, de dijous a dissabte a les 20 h, i diumenges a les 18 h
Preu: 20 €
Espai: Teatre Gaudí Barcelona
Més informació, clicant aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...