15 de febrer 2016

La companyia Farga’m teatre proposa una actuació benèfica pel Banc dels Aliments



Publicat per

El grup de teatre jove de Terrassa, Farga’m, representarà l’obra En portada, a la sala Crespí de Terrassa, dissabte 20 de febrer a les 19h. L’actuació serà benèfica a favor del Banc dels Aliments: el públic obtindrà la seva entrada a canvi de portar aliments.

Al cartell de la representació d’En Portada deixa ben clares les intencions: per entrar s’haurà de portar menjar (llet, farina, brou, arròs...), que recolliran els voluntaris del banc dels Aliments.

“Feia temps que volíem fer una iniciativa solidària, i aleshores vam pensar que tothom se’n recorda del Banc dels Aliments per Nadal, però les necessitats es tenen durant tot l’any”, explica a Tornaveu, Rubèn Domènech, director de la companyia teatral.


L’obra, una comèdia ambientada en l’àmbit del periodisme, es representarà a la sala Crespí (Carrer Major de Sant Pere, 59, Terrassa) i la companyia espera que sigui un èxit de públic i que, per tant, es puguin recollir molts aliments.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...