07 de febrer 2016

La Xarxa programa 'Pianissimo Circus', de Cirquet Confetty, a La Sala

Pallassos i música s'entrellacen en aquest espectacle per a tots els públics
EnviarAmic Enviar a un amicImprimir ImprimirOpinio Afegir opinióLecturesData 05|02|2016 17:22Disminueix lletraAugmenta lletra
per capgros.com
Diumenge 7, a les 6 de la tarda a La Sala (pl. Nova, s/n) d'Argentona

Las companyia Cirquet Confetty serà l'encarregada d'animar la tarda de diumenge a La Sala d'Argentona, on hi portarà el seu espectacle "Pianissimo Circus".

El Mestre Frans i la Serafina presenten el seu espectacle en format de concert. Un piano de cua com a instrument protagonista. Cada número de clown pren l’excusa de la interpretació d’un tema musical o coreogràfic. Música en directe, coreografies i grans dosis d’humor. Espectacle de pallassos i música en directe per a tots els públics.

La companyia Cirquet Confetti fa més de 30 anys que provoca somriures a través d’espectacles de carrer i espectacles de sala. Ha creat espectacles còmics i poètics per a tots els públics. Espectacles molt visuals, sense text, expresant-se a través del llenguatge del clown i la música en directe.

PUBLICAT PER
www.capgros.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...