16 de febrer 2016

Lluís Homar torna al TNC amb 'El professor Bernhardi'



Publicat per
10 de febrero de 2016

Xavier Albertí dirigeix aquest text d'Arthur Schnitzler

És un dels creadors més en forma de la cartellera. La temporada passada ens va enlluernar gràcies a treballs tan complets com Terra baixa en versió monòleg o la direcció de l'obra L'art de la comèdia a la Sala Gran del TNC. Ara Lluís Homar torna al mateix espai per protagonitzar tota una peça de referència del treball actoral mai representada a Catalunya.

El professor Bernhardi ens explica la història d'un singular hospital universitari, on la decisió complexa d’un metge desencadenarà un seguit de conseqüències imprevisibles. Tots els estaments polítics i religiosos trontollaran i obligaran els seus protagonistes a posicionar-se. Tot un text de referència que ha esdevingut un clàssic i que al seu moment va fer trontollar tots els estaments socials del seu temps. Una adaptació d'una obra del 1912 prohibida durant molts anys a Àustria.

A banda de Lluís Homar, el repartiment de l'obra comptarà amb la presència d'algunes de les figures clau de la interpretació de casa nostra, actors de diverses generacions com Manel Barceló, Joel Joan, Pep Cruz, Joan Negrié, Oriol Genís, Jacob Torres o Albert Pérez. El muntatge comptarà amb la direcció del director del Teatre Nacional Xavier Albertí amb versió del text de Feliu Formosa.


Quan es fa
Data d'inici:
10/02/2016
Data de finalització:
20/03/2016

On es fa
Lloc:
Teatre Nacional de Catalunya

Direcció:
Pl Arts, 1

Districte:
Eixample

Telèfon:
933065700

Horari
De dimecres a dissabtes
a les 20:00 h     
Entrada general de: 28 e

Descompte 50% 14 e:
(excepte dissabte nit)

Joves fins a 35 anys
Aturats
Carnet jove
Tarifa especial 24 e:

dimecres (dia de l'espectador)
Majors 65 anys
Grups + de 10 persones
Abonats TNC
Discapacitats
Famíles nombroses i
monoparentals
i dissabtes NIT:

Joves fins a 35 anys
Aturats
Carnet jove
Servei educatiu: 12 e

Centres educatius i escoles d'adults en funcions escolars i de públic en general

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...