28 de febrer 2016

Torna el musical ‘El Rei Lleó’ que col·labora en la construcció d’un ambulatori al Senegal

  • el reyleon-pobla-mafumet
    el reyleon-pobla-mafumet
Després de la gran acollida a l’estrena al municipi arragoní La Pobla de Mafumet el passat mes de gener, el musical en català ‘El Rei Lleó’ torna a ser solidari ajundant a construir un ambulatori a Senegal
Després de la gran acollida a l’estrena al municipi tarragoní La Pobla de Mafumet el passat mes de gener, el musical en català ‘El Rei Lleó’ torna els dies 20 i 21 de febrer al Casal Cultural del poble.
La companyia La Corriola Teatre va aconseguir recaptar amb només dues funcions 5,200 euros que van ser donats íntegrament a Fallou ONGD, amb seu a L’Hospitalet de Llobregat, per desenvolupar el Projecte de Salut Universal del Poblat de Dar Salam al Senegal. Gràcies a aquesta aportació, la construcció d’un ambulatori en un poblat senegalès és més a prop que mai.
La Corriola Teatre fent entrega del xec a Papa Pedro, fundador de Fallou ONGD
Les entrades per l’estrena es van exhaurir en qüestió de minuts després de surtir a la venda el passat mes de gener. Davant del contundent èxit, La Corriola Teatre ha decidit programar tres funcions més al mes d’abril.
  • Dissabte 2 d'Abril a les 19:00h
  • Dissabte 2 d'Abril a les 22:00h
  • Diumenge 3 d'Abril a les 19:00h
El preu de l’entrada és de 5€ i el total de la recaptació que se n’obtingui es donarà de nou a la campanya de crowdfunding de Fallou ONG a migranoderarena.org on trobareu tots els detalls.
Qui és Fallou ONGD?

L'Associació de Cooperació Fallou ONGD és una jove i modesta entitat constituïda a Barcelona i dedicada a la Cooperació Activa i Participativa per al Desenvolupament Autònom d'una comunitat rural al Senegal. Fallou organitza dues expedicions cada any per aportar recursos, coneixements i fer el seguiment de diferents Iniciatives i en especial a difondre el seu projecte de Salut Universal a la Comunitat Rural de Dialakoto.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...