12 de febrer 2016

Tornen el teatre i la música d'Equilibristes, l'èxit dels igualadins Farrés brothers


Si no veus correctament aquest e-mail, fes click aquí
Teatre de l'Aurora
Butlletí 301dimarts, 09.02.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE I MÚSICA
Farrés brothers i Amants de Lulú presenten 'Equilibristes'
12/13 FEBRER
Divendres i dissabte a les 21 h
EQUILIBRISTES
FARRÉS BROTHERS I CIA I AMANTS DE LULÚ
Teatre i música de qualitat s'uneixen en una emotiva història sobre aprendre a caure per tornar-se a alçar. Torna l'èxit dels igualadins Farrés brothers amb els Amants de Lulú.Equilibristes és el primer espectacle per a adults de Farrés Brothers i cia, que habitualment creen espectacles per a públic familiar (com El rei de casaOVNI o Tripula) havent recollit molts èxits i diversos guardons. És la primera experiència conjunta amb la formació musical Amants de Lulú, que compta amb l'igualadí Pep Massana, un quartet d'arrel catalana que beu de la tradició gitana i jueva i fusiona elements del jazz, la música clàssica i el folk; la formació ha tret quatre discs al mercat i ha actuat en festivals de Catalunya, França i Alemanya. L'espectacle torna al Teatre de l'Aurora després de l'èxit assolit en la seva estrena fa quatre anys.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Notícies I Surtdecasa Centre nou col·laborador de l'Aurora
Lluís Segura, president
d’Unicoop Cultural, i Roger Mula i Albert Compte, en representació de Surtdecasa Centre
El portal digital de cultura i oci Surtdecasa Centre i el Teatre de l'Aurora han signat un acord mitjançant el qual es converteix en col·laborador de la sala independent de Cal Font, de qui s'oferirà tota la informació sobre els espectacles i actes que s'hi duguin a terme. Per la seva banda, els lectors del portal digital també podran participar en sortejos exclusius d'entrades pels espectacles del teatre. Surtdecasa Centre és la setena secció territorial de la plataforma nacionalSurtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l'oferta cultural i social de l'Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord perquè tothom en gaudeixi.
 
Més informació
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...