31 de març 2016

El Festival Circ Cric del Montseny arriba a la setena edició

publicat per
http://mataroradio.cat


En marxa la setena edició del Festival Circ Cric al Montseny. Una proposta que es podrà veure a les carpes instal•lades enmig de la natura fins el proper 26 de juny. En el marc d’aquest festival s’estrena el nou espectacle de Tortell Poltrona, Grinyols. En aquest escenari a Sant Esteve de Palautordera però s’hi podran veure múltiples i variades disciplines, des de circ, teatre, dansa i música, entre d’altres.
Montserrat Trias detalla que tot i les dificultats que representa la instal•lació d’un muntatge d’aquestes característiques, unes carpes enmig de la natura, i el manteniment que això comporta, s’ha aconseguit arribar a la setena edició del certamen. Una setena edició que arriba amb més ganes de divertir als seus assistents que mai.
També en el marc d’aquest festival, està previst que se celebri la tercera edició del Festival internacional de pallasses i una Matinal de Pallasses, una mostra de propostes ben variades, que anirà a càrrec de l’actriu mataronina Sílvia Abril.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...