14 de març 2016

El públic de Temporada Alta, el millor aliat del festival



Publicat per
http://www.temporada-alta.net
10/03/2016

El Festival de tardor de Catalunya comença el compte enrere pel 25è aniversari amb una enquesta en la que el públic valora l'esdeveniment.

Una enquesta que han respost 1.238 espectadors que van assistir a la darrera edició del festival revela la fidelitat del públic cap a Temporada Alta. El 99% dels enquestats assegura que repetirà en la propera edició i que recomanaria l'esdeveniment. El fet que algunes  entrades s'esgotin ràpidament i el preu d'algunes localitats són temes que els espectadors consideren que s'han de millorar. El resultat de l'enquesta també constata que el Festival Temporada Alta esdevé un important revulsiu econòmic per Girona i la seva àrea , així com la importància que juga el festival perquè Girona sigui associada amb la marca Cultura.

Si en consulteu les conclusions veureu que la totalitat dels enquestats que són de fora Girona i Salt complementen la seva visita a un espectacle del festival amb altres activitats sobretot vinculades a l'hostaleria, el comerç o el turisme.

Els resultats d'aquesta enquesta coincideixen amb l'inici de la campanya per a commemorar el 25è aniversari de Temporada Alta, que se celebrarà durant la propera edició del festival, la tardor d'aquest any.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...