05 de març 2016

Els millors titelles amb 'Els 3 óssos' de L'Estaquirot Teatre

Hola família!
Aquest cap de setmana us esperem al SAT! amb pura artesania: torna L'Estaquirot Teatre, una companyia de teatre i titelles amb més de 40 anys d'història que enguany ha guanyat el Premi FETEN al millor espectacle de titelles per En Jan Totlifan" Recordeu que el vam estrenar al SAT! la temporada passada?

A a partir d'ara ja ens podeu trobar a l'Instagram. Ens seguiu? @sat_teatre

UN CONTE EXPLICAT  AMB TEATRE I TITELLES 
"Els 3 óssos"
Cia. Estaquirot Teatre

5, 6, 12, 13, 19 i 20 MARÇ
Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h

Per a tots els públics

Al SAT! som fans incondicionals de l'Estaquirot Teatre, una de lesmillors companyies de titelles d'Europa amb més de 40 anys d'història. Aquest any, tornen amb una divertida proposta basada en el conte La rínxols d'or. Us convidem a enamorar-vos de la seva artesania i saber fer, i d'un llengatge propi que arriba a grans i petits espectadors.

PREU: 9'5 €
+ info | vídeo | crítica}
ENTRADES
CICLE ENCISAT
Joan Rovira en conert
"Peix sense espina"

4 MARÇ a les 21h

 
Guardonat amb el Premi Grup EnderrocK Artista revelació 2015per votació popular, en Joan, cantant i compositor de Deltebre, ens presentarà el seu darrer disc:Peix sense espina. "Em considero una persona amb molts alts i baixos emocionals, i això es reflecteix al meu disc. Potser l’element que unifica totes les cançons és el positivisme de cada història tot i tractar temes molt diferents" explica.

PREU: 13€ (anticipada)
            17€ (taquilla).

{+ info | vídeo | entrevista}
ENTRADES
Què és el SAT!? Què hi passa al SAT!? El nostre director, l'Oscar Rodríguez ens ho explica en aquest vídeo.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...