28 de març 2016

La sèrie 'Friends' s'estrenarà en el teatre en forma de musical

publicat per : http://www.elperiodico.cat


Chicago acollirà aquesta "paròdia no autoritzada" de les aventures de Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross i Joey

La sèrie 'Friends' s'estrenarà en el teatre en forma de musical
Dimarts, 15 de març del 2016 - 09:45 CET
La sèrie 'Friends' s'estrenarà en el teatre en forma de musical
Una de les sèries de televisió més famoses dels 90, una icona per a tot una generació de teleespectadors,'Friends', arribarà al teatre l'estiu que ve en forma de musical. El dia a dia del grup d'amics novaiorquesos que comparteixen pis (Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross i Joey) pujarà a l'escenari de l'MCL Chicago el 10 de juny (i fins al 20 de juliol), segons avança el 'Boston Herald'.
Sota el títol 'Friends: the one where they sing', l'obra serà una paròdia i tindrà una durada d'una hora i mitja.
El muntatge i la direcció van a càrrec d'Eli Golden, que fa més de tres anys que està embarcat en aquest projecte. En realitat, Golden només tenia 6 anys quan la NBC va estrenar la sèrie, però ara se'n declara un autèntic fan: "Mirava 'Friends' cada nit abans d'anar a dormir, igual que la majoria als EUA" [i a tot el món], explica el director.

PRIMERA TEMPORADA DE LA SÈRIE

El musical es basa en la primera temporada de la sèrie, molt centrada en la història d'amor de Ross i Rachel. Ell no va veure la sèrie quan es va estrenar però sí en les seves reposicions posteriors.
No és la primera vegada que Golden s'enfronta a un musical, abans en va dirigir un sobre la vida del jugador dels Chicago Bulls Scottie Pippen.
Així, fa cosa tres anys va començar a escriure cançons d'aquesta "paròdia no autoritzada" de la icònica sèrie.
Abans de llançar-se a la piscina, Golden va estrenar el primer acte del seu musical al Chicago Sketch Comedy Festival i a la gent li va encantar. Així que va allargar el guió amb un altre acte, fins als 90 minuts que durarà l'espectacle.

REUNIÓ DELS PROTAGONISTES

Els fans de la sèrie també han estat d'enhorabona fa poc, quan han tornat a veure reunits els seus ídols de la petita pantalla en l'homenatge a James Burrows, en què es van congregar gairebé tots els actors de sèrie (excepte Matthew Perry), i d'altres icòniques comèdies presents i passades, com 'The big bang theory', 'Dos hombres y medio', 'Will y Grace' o 'Cheers'. La cita va ser el 21 de febrer en un especial de la NBC.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...