20 de març 2016

Les nostres propostes per abans i després de Setmana Santa

Hola família!
Aquest cap de setmana teniu l'última oportunitat per veure "Els 3 óssos" de  L'Estaquirot Teatre, no us ho deixeu perdre. Nosaltres, farem un petit descans per Setmana Santa, però tornem a partir de l'1 d'abril amb noves propostes de música, teatre, dansa...

Mentrestant us deixem amb un recull de receptes per a fer la mona de Pasqua a casa deGourmet Catalunya. Per què no demaneu als petits de la família que us ajudin a decorar-la?
Us recordem que a partir d'ara ja ens podeu trobar a l'Instagram. Ens seguiu? @sat_teatre
ÚLTIMES FUNCIONS! 
"Els 3 óssos"
Cia. Estaquirot Teatre

19 i 20 MARÇ
Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h

Per a tots els públics

Encara no heu vist "Els 3 óssos" de l'Estaquirot Teatre, una de les millors companyies de titelles d'Europa amb més de 40 anys d'història? Doncs no perdeu l'oportunitat per fer-ho aquest cap de setmana. Últimes funcions! Veniu una estona abans i podreu entretenir-vospintant i construint titelles de paper al vestíbul del teatre.

PREU: 9'5 €
+ info | vídeo | crítica}
ENTRADES
CICLE ENCISAT
Presentació oficial del nou disc de Judit Nedderman
1 ABRIL 
a les 21h


El nou disc de Judit Neddermann és un segon pas ferm en la seva proposta més íntima i personal. Produït pel guitarrista Pau Figueres i acompanyada de la seva banda habitual i de magnífiques col·laboracions. Deu cançons on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències sincerament i sense reserves!

PREU: 13€ (anticipada)
            17€ (taquilla)

{+ info | vídeo}
ENTRADES
MIM, DANSA I TITELLES
"BHRAVA!"
Cia. Théâtre de L'Animé

2, 3, 9, 10, 16 i 17 ABRIL
Ds. 17.30h / Dg. 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

Bhrava! és la història d'una noia que camina per carrers on les coses no són el que semblen. Un espectacle ple de poesia que combina mim, titelles, dansa i objectes per fer-nos viatjar en llocs insospitats de la nostra imaginació! L'espectacle ha estat guardonat amb el Premi Espeical del Jurat en el 10è Festival Internacional de teatre per nens de Bucarest. 
PREU: 9'5 €

+ info | vídeo}
ENTRADES
WORKSHOP DE DANSA PER A PROFESSIONALS AMB 
MANUEL RODRÍGUEZ


Dies 23 i 24 de març
Hora: 10h a 14h
Preu: 100 euros


Últims dies per a inscriure's a aquest workshop per a professionals o estudiants en formació de dansa contemporània amb Manuel Rodríguez (coreògraf de creacions pròpies i intèrpret de La Veronal). El taller permet una aproximació al treball d’en Manuel tant des de la vessant de creador com la de ballarí.

Més informació i inscripcions

 
INTRODUEIX-TE A LA DANSA CONTEMPORÀNIA AMB THOMAS NOONE
 
Tens ganes de ballar? No has ballat mai però t’agradaria introduir-te al món de la dansa? Vols conèixer les possibilitats del teu cos?
La 12a edició del Festival Dansat et proposa descobrir i experimentar la dansa contemporània a través d’un taller per a no professionals amb el coreògraf Thomas Noone. Una oportunitat única per a conèixer i viure la dansa de la mà d’un coreògraf professional.

Més informació i inscripcions
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram
Copyright © 2014 SAT! Teatre, All rights reserved.
Reps aquesta newsletter perquè formes part del mailing del SAT! i l'Espai Dansat!

Les nostres dades:
SAT! Teatre
C/ Neopàtria 54
Barcelona, 08030
T. 933 457 930

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...