19 de març 2016

Tornen Els Pastorets i ho fan amb “marca tianenca”



Publicat per
18 de març de 2016
Francesc  Andrés

Aquest dissabte, des de les 18h, es fa una reunió oberta a la Sala Albéniz perquè qui ho vulgui pugui participar en aquest projecte.

Els Pastorets tornen a Tiana, i ho volen fer per quedar-s’hi. Quasi una dècada després, un grup de tianencs s’han posat a treballar per recuperar aquesta tradició nadalenca tan arrelada a molts municipis catalans. Tal i com ha explicat en Roger Arjona, membre de l’Agrupació Artística del Casal, la idea de recuperar Els Pastorets no és nova però ara s’han donat les circumstàncies per fer-ho.

Els Pastorets que es veuran al poble són els d’en Josep Maria Folch i Torres, i encara que es farà respectant la seva originalitat, alhora es volen adaptar als nous temps.

L’objectiu no és tan sols tornar a representar l’espectacle sinó fer-ne partícep tot el poble. Per exemple, les músiques les està fent en Josep ”Kitflus”Mas, teclista habitual d’en Joan Manuel Serrat. La publicitat i el vestuari també seran de Tiana. I és que tianitzar-los és el gran al·licient que té l’Agrupació.

Actualment són entre vuit i deu persones les que hi estan treballant. Aquest dissabte, a partir de les 18h de la tarda, es fa una reunió oberta a tot el poble: d’aquesta manera s’ofereix participar del projecte a tothom que ho desitgi. La Sala Albéniz del Casal és la seu escollida per la trobada.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...