11 d’abril 2016

'Avui Ovidi', una producció de El Públic i Òmnium Cultural, al CAT de Gràcia

publicat per
http://www.elpublic.cat

El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia clourà aquest diumenge dia 17 la programació de l’Any Ovidi amb l’espectacle Avui Ovidiuna producció de l’espai cultural El Públic i la delegació maresmenca d’Òmnium Cultural. De l’espectacle, estrenat a l’espai de Can Xammar  el 15 de novembre de l’any passat, se’n faran dos passis, a ¼ de 7 i a ¼ de 9 del vespre.
Avui Ovidi és un espectacle multidisciplinari d’una nova generació d’artistes que inclou cançons, poesia i textos d’Ovidi Montllor, però també de poetes com Vicent Andrés Estellés, Víctor Alexandre, Núria Cadenas o Pere Gimferrer.
En un ambient molt proper i intimista el públic gaudeix d’una experiència escenogràfica de xoc, altament emotiva, i participa en primera persona d’una sessió cantada gairebé a cau d’orella amb la guitarra i l’acordió de fons. Entre els temes destaquen himnes d’Ovidi Montllor com La Fera Ferotge o La cançó de les balances, poemes com Carta a Casa i textos sobre l’artista valencià.  
L’espectacle està dirigit per Marc Ràmia i Eloi Aymerich i compta amb la participació de diferents músics i actors de la seva (nova) generació: l’actriu Jéssica Pérez, l’actor Pol Martínez, la cantant Laia Mulà i Jo Jet, acompanyats del músic Isidre Caro i la poeta Maria Antònia Grau.

Diumenge 17 d'abril a 1/4 de 7 i 1/4 de 9 del vespre. Preu: 4 euros (entrada general), 10 euros (entrada col·laboradora). Compra l'entrada anticipada aquí

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...