24 d’abril 2016

El Mercat de les Flors s'omple de circ



Publicat per
Dll, 11/04/2016 - 08:00

El cicle 'Circ d'ara mateix' ens acostarà algun dels artistes circenses del moment

En la seva faceta d'agent difusor de les arts del moviment en el seu vessant més extens i dinàmic, el Mercat de les Flors va presentar l'any passat un projecte llargament cobejat, treballat amb el sector del circ durant tres anys. La intenció era crear un cicle que reunís el bo i millor del circ català d'ara, on també poguéssim veure alguns artistes que marquen les tendències del panorama internacional. Per aconseguir-ho, hi col·laboren entitats i col·lectius rellevants del sector com l'Ateneu Popular de Nou Barris o la fira Trapezi de Reus.

El cicle Circ d'ara mateix va ser tot un èxit que enguany torna a la càrrega entre el 14 d'abril i l'1 de maig. El Mercat torna a explorar els límits del circ contemporani, una oportunitat de luxe per veure les propostes més innovadores de circ contemporani i avantguardista, tant el que s'està coent a casa nostra com algunes propostes internacionals especialment seleccionades per acostar-nos les tendències que marquen el batec del sector.

Entre el més destacat podrem veure espectacles com Le vide, de Fragan Gehlker, Alexis Auffray i Maroussia Diaz Verbèke (del 14 al 17 d'abril), una peça que porta fins al límit la disciplina del circ de la corda suspesa; InTarsi, de la companyia “eia” (del 22 al 24 d'abril), formació de prestigi internacional que reflexiona sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments; o El ball de Baró d'Evel Cirk (24 d'abril), una peça curta d'aquesta companyia catalanofrancesa que se situa a la frontera dels diferents llenguatges del cos.

Circ d'ara mateix
Dates: Del 14 d'abril a l'1 de maig.
Espai: Mercat de les Flors.
Preu: segons els espectacles.

Més informació al web del Mercat de les Flors.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...