09 d’abril 2016

Èxit de la participació dels alumnes del CSD al festival Sismògraf

publicat per
http://www.institutdelteatre.cat

04.04.2016
Sismograf 2016 2

La participació del Conservatori Superior de Dansa (CSD) al festival de dansa Sismògraf celebrat a Olot del 31 de març al 3 d'abril ha estat ún èxit.
L'actuació dels alumnes del CSD interpretant la coreografia Cinc minuts de dansa, de la ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé, ha sorprès el públic pels carrers del centre d'Olot, on diversos espais emblemàtics de la ciutat s'han convertit en escenaris improvisats.
D'altra banda, la graduada del CSD, Laila Tafur, ha guanyat el concurs de Caravana de Tràilers amb la seva coreografia Monstruo. La peça ha estat escollida pel públic entre un total de set propostes de format reduït, i la versió completa del muntatge es veurà l'any vinent dins la programació del Sismògraf 2017.
Per la seva part, l'alumne del CSD, Javier Guerrero, que també presentava una proposta coreogràfica en aquest concurs, ha guanyat una residència a Essen, Alemanya, per Wimbledon o la gran desilusión, de la cia Montón de Paja & Trigo.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...