12 d’abril 2016

LA COMPANYIA DEL CENTRE DE PINEDA GUANYA EL 42è CONCURS DE TEATRE PREMI CIUTAT DE TERRASSA



Publicat per


La Companyia del CCR de Pineda, ha guanyat la 42ena edició del Concurs de teatre Premi Ciutat de Terrassa amb el muntatge; “L’home amb que somien les dones quan somien amb homes”.
A més del Premi a la millor Companyia, també es va guardonar el muntatge amb el primer premi a la millor escenografia,  millor votació popular juvenil. Les 6 noies protagonistes del muntatge (Anna Camps, Barbara Ferrer, Ani Méndez, Meritxell Alarcón, Lara Macip i Anna Estol) han rebut el segon premi per la seva interpretació i finalment en Joan Gallart ha rebut el primer premi a la millor direcció.
L’acte de lliurament de Premis de Terrassa, s’ha celebrat aquest dissabte (9 d’abril) a la Sala Crespi del Casal Sant Pere.
En aquesta 42è Concurs de Teatre, a més de la nostra Companyia hi han participat 10 muntatges més de companyies de Mataró, Calaf, Arenys de Munt, Manresa, Sant Feliu de Llobregat, La Garriga, Sabadell, Terrassa, Barcelona i Sant Joan de Vilatorrada.
La darrera vegada que el Centre Cultural va participar en el Concurs de Teatre de Terrassa, també va guanyar, amb el muntatge “Un tramvia anomenat desig”, això va ser fa tres anys.
A més del Concurs de Terrassa, “L’home amb qui somien les dones quan somien amb homes”, també s’ha representat al Concurs de Teatre de Tàrrega i al de Calella.

El dissabte vinent es farà l’acte de lliurament de premis de Tàrrega i el sopar de lliurament de premis del Concurs de Teatre de Calella es celebrarà el proper 14 de maig.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...