03 d’abril 2016

La Passió d'Esparreguera encara les cinc darreres festes de la temporada

publicat per
http://www.setsetset.cat



Comentaris Cap comentari    
     
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós (1 vot)


Quadre de la Glòria de La Passió d'Esparreguera. 
© Grup Fotogràfic La Passió d'Esparreguera, 2015.




Ja han passat cinc setmanes d'ençà de l'estrena de la temporada 2016 de La Passió d'Esparreguera, el passat 28 de febrer. La temporada segueix a bon ritme d'espectadors, una part dels quals procedeix de l'acord que l'entitat esparreguerina va signar ambMans Unides, per aliar-se contra la pobresa.
Els espectadors encara poden veure l'espectacle els propers dies 3, 10, 16 i 24 d’abril i també l’1 de maig. A diferència de les altres Passions catalanes, la d'Esparreguera conserva la jornada teatral de matí i tarda, però, també es pot gaudir en unes funcions especials de tarda-nit, la darrera serà el 16 d’abril. Segons fonts de l'entitat, aquests dies hi ha un públic diferent, molts més particulars que grups i, alhora, més famílies i joves. La Passió d'Esparreguera es caracteritza també per disposar d'una orquestra -reforçada per la JOCPE- i un cor en directe que, any rere any, interpreta la música del mestre Josep Borràs, companyia indestriable dels versos del poeta, també esparreguerí, Ramon Torruella i Satorra.
El passat Divendres Sant, en la seva cinquena representació de l'any, La Passió va llegir just abans d'obrir el teló, el missatge internacional del Dia Mundial del Teatre 2016, enguany signat pel director de teatre rus Anatoli Vassiliev. Un any més, el missatge posa de manifest la importància de l'art teatral en la nostra societat i la necessitat que l'ésser humà ha tingut sempre de l'art espectacular com a plataforma per la creació de les civilitzacions.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...