11 d’abril 2016

Propostes d'abril a La Vilella!

Hamlet plays, l'estrena d'abril!

Del 21 d'abril a l'1 de maig
Hamlet Plays proposa una versió reconstruïda a partir de les paraules del brillant autor bard, on la imatge, el gest, el moviment, la sonoritat, la plàstica, la ironia escènica o els espais imaginaris composen un joc descarat i descarnat, al costat dels textos de Shakespeare.
Aquest espectacle proposa investigar en profunditat les possibilitats que ofereix el joc escènic, a través d’un dels textos més bells i complexos de la literatura dramàtica universal, sense cap més altra protecció ni precaució que la de gaudir al màxim perquè en gaudeixi el públic.
Per més informació, cliqueu aquí!

Dijous, divendres i dissabte a les 21h  |   Diumenge a les 20h
*Els dissabtes hi haurà xerrada postfunció amb la companyia i el director Juanjo Cuesta.

PER RESERVAR:
info@lavilella.com  | telf: 931 132 015 | whatsapp: 637 598 146
El 30 d'abril estem organitzant un esdeveniment molt especial! Tothom qui vulgui podrà venir a la Vilella a conèixer les seves instal·lacions. Us convidem a un pica pica i podreu visitar els diferents espais de treball del local. A més, podreu gaudir d'un conjunt de peces breus teatrals que estem preparant per a l'ocasió!
Si voleu conèixer els cursos, la programació i tot el que es fa a la Vilella, no us ho perdeu!
Us esperem a les 18h a la Vilella!

PER CONFIRMAR L'ASSISTÈNCIA:
info@lavilella.com  | telf: 931 132 015 | whatsapp: 637 598 146
Per a més informació del projecte, podeu visitar la seva web aquí.
LINKarte i La Vilella
nova col·laboració! 

Aquesta col·laboració té com a objectiu fer que sigui més fàcil, dins el panorama artístic actual, trobar altres formes de producció i promoció pels creadors.

Què és LINKarte? És una comunitat professional d'artistes que té diversos objectius, entre els quals destaquen desenvolupar el concepte de creativitat social per donar veu artística a allò col·lectiu i construir una comunitat on artistes i tècnics estableixin contactes professionals.
Si ets soci de La Vilella i ets del Poble Sec, estigues atent al dia 004 de cada espectacle perquè podràs venir per 5€. I si véns acompanyat, el teu o la teva acompanyant també pagarà 5€.

Dissabte 30 d'abril:
dia 004 de Hamlet Plays.
Copyright © 2015 La Vilella teatre, All rights reserved.

La Vilella teatre
Passeig Exposició, 95
Barcelona, Barcelona 08004
Spain
Add us to your address book

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...