14 d’abril 2016

TOM STONE al Dimarts Màgic i la crítica destaca INTERIOR

 PROMO VIRTUAL
Us oferim als VIRTUALS entrades a 10€ per la nova sessió del DIMARTS MÀGIC amb el TOM STONE el 
dimarts 19 d'abril a les 20.30h 
a la Sala Joan Brossa. 
ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi:magic, i fer click a Finalitzar Compra.
+ INFORMACIÓ
ÈXIT DE PÚBLIC I CRÍTICA
LA CRÍTICA LLOA "INTERIOR"
"Una experiència tan exigent com agraïda, per intensa, que Hermann Bonnín assoleix en gran mesura. Una partitura poètica a quatre veus (magnifiques Padi Padilla i Laia de Mendoza) i inquietant banda  sonora (Orestes Gas)"
(Santi Fondevilla, Time Out)

"L'acurada direcció de Bonnín, transmet amb rigor extrem tota la densitat d'aquesta obra fonamental del simbolisme escènic"
(Ramon Oliver, Recomana.cat)

"El públic gairebé no gosa ni respirar durant els 50 minuts que dura la representació... Quan s'acaba, la sensació és que tornes d'una llarga travessia a peu, un viatge esgotador per l'ànima que et deixa com si acabessis de despertar d'un son profund i inquiet, però us asseguro que cada segon val la pena"
(Gema Moraleda, Somnis de Teatre)

El rigor en la direcció d’Hermann Bonnín es palesa en la sòbria i intensa actuació de Carles Arquimbau, Òscar Intente, Padi Padilla i Laia de Mendoza, que excel·leixen en el paper d’aquests personatges atrapats en el drama vital de la frontera entre el silenci i el mot, entre la vida i la mort. En suma, es tracta d’una proposta teatral arriscada que ens ofereix una qualitat inusual i que, mitjançant el pes del silenci, ens convida a la reflexió absolutament necessària en els temps actuals tan plens de soroll vacu i de banalitat. Un risc teatral, però, que val la pena de no ignorar perquè, com ens diu Bonnín, a la manera de Rilke, el teatre que perdura és el dels poetes.
(Maria Nunes, Núvol)
 
 
FINS AL 8 DE MAIG
de dimecres a dissabte a les 21h. i diumenge a les 19h.

Dimecres i dijous, dia de l'espectador: 10€
Divendres, dissabte i diumenge: 18€
+ INFORMACIÓ
Twitter
Facebook
Instagram
Website


LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...