29 de maig 2016

Aprofita la PROMO FLASH per "Paulina". Només per aquest cap de setmana!

PROMO FLASH
Aprofita el preu especial per aquest cap de setmana de "PAULINA" amb entrades a 9€ per divendres 27 de maig a les 20h, dissabte 28 de maig a les 20h i diumenge 29 de maig a les 18h 
a la Sala Leopoldo Fregoli 

ATENCIÓ: Per a comprar les entrades promocionals heu d'accedir clickant AQUÍ i escollir l'entrada ENTRADA PROMOCIÓ VIRTUAL, posar el següent codi Virtual, i fer click en Finalitzar Compra.
+ INFORMACIÓ
LA CRÍTICA S'ENAMORA DE "ROMEU I JULIETA"
 
Clàudia Benito ofrece una Julieta que nunca exagera su inocencia —tan fácil de caricaturizar— y cuida la intensidad de su descenso emocional hasta la tragedia prematura.  Juan Carlos Olivares (El País)

Però Benito, filla del gran Andreu, du el teatre als gens i deixa una altra empremta del seu enorme present i futur. ¿Estem davant la millor actriu jove del teatre català?José Carlos Sorribes (El Periodico) 

On no arriba la imatgeria escenogràfica, sempre hi ha un actor o una actriu!
(Andreu Sotorra, Recomana.cat) 

Recursos d'una gran senzillesa, espurnejants d'imaginació, que atorguen originalitat i irresistible encant a l'absurda, fosca, tremenda història dels amants de Verona.Francesc Massip (Recomana.cat) 

L’enorme vitalitat dels 9 actors i el fet d’interpretar alguns papers creuats, personatge-home-actriu, personatge-dona-actor, li donen una sensació
de frescor extraordinària.
(Miquel Gascón, Voltar i Voltar) 

Una de esas representaciones que se deben disfrutar, al menos una vez en la vida, para poder comprender el genio de Shakespeare.
(EnPlatea)
+ INFORMACIÓ
Twitter
Facebook
Instagram
Website


LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...