20 de maig 2016

La migració, protagonista del teatre fet pels instituts mataronins



Publicat per

Dins dels actes del Maig Intercultural també destaca la visita de l’autora Najat El Hachmi

Mostra de teatre als instituts: Divendres 20. 20h. Teatre Monumental (la Riera, 169)

La celebració del Maig Intercultural, amb un seguit d’actes per conèixer les diferents identitats que conviuen a Mataró, incorpora enguany la Mostra dels Teatres als Instituts. La Setzena edició d’aquest projecte protagonitzat pels estudiants de secundària dels instituts públics mataronins s’ha centrat enguany en el món del teatre a partir d’un eix comú: la migració. Ho fan amb una peça teatral escrita per Enric Domingo amb coreografies de Magí Serra i escenografia dels alumnes de l’Institut Hipàtia d’Alexandria de Lliçà d’Amunt. El resultat de l’experiència es podrà veure al Monumental.

Una de les cites estrelles del Maig Intercultural serà la visita de la popular escriptora catalana d’origen marroquí Najat El Hachmi. La guanyadora del Premi Sant Joan 2015, amb la novel·la ‘La filla estrangera’, conversarà el proper dimarts dia 24 a la biblioteca Antoni Comas amb i Pilar Arlániz, psicòloga especialista en desenvolupament personal i intel·ligència emocional.


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...