20 de juny 2016

Caïm i Abel parla de supervivents. Dues generacions, dues maneres d’entendre la realitat.



La Perla 29 és un dels centres d’arts escèniques de Barcelona. Nascuda l’any 2002 com una plataforma de creació, treball i gestió d’espectacles, actualment és un dels espais de referència del panorama català i de la ciutat. Durant els primers anys de vida, gràcies a l’esforç i la continuïtat, ha anat construint un equip sòlid lligat a la Biblioteca de Catalunya, un espai de teatre singular. Espai que ha sabut generar un nou punt de trobada dins del sistema teatral.

Ara, des de La Perla 29 ens proposen Caïm i Abel, una història sobre dues famílies. Una viu en costat de la tanca – tan semblant a la nostra- i l’altra viu quilòmetres enllà, no sabem on. Caïm i Abel parla de supervivents. Dues generacions, dues maneres d’entendre la realitat. En pocs anys – dels vuitanta fins avui – el món s’ha precipitat cap a una vida global, el capitalisme ens ha inserit un grapat de necessitats que no existeixen, i nosaltres carregats a l’esquena de la millor Europa (o del millor occident) hem decidit què és el que està bé i què no per a la resta del món. Més enllà de la tanca no sabem què hi ha, potser no ens fa por, però preferim ignorar-ho, en aquest costat de la tanca el món no és tal i com l’hem imaginat.


Caïm i Abel a La Perla 29
Data: del 15 de juny al 24 de juliol.
Espai: Teatre Biblioteca de Catalunya.
Preu: 14 €.
Més informació en aquest enllaç.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...