06 de juny 2016

El metge a garrotadesaul

El metge a garrotades

El metge a garrotadesDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Taller d'Integració Teatral, dirigit per Jaume Amatller, presenta aquesta adaptació de la comèdia de Molière.
El metge a garrotades, escrita el 1666, és considerada una de les millors farses de Molière, escrites amb l'esperit de ridiculitzar els costums burgesos de l'època. És una obra lleugera, suggerent, graciosa i d'una comicitat original. Malgrat el pas del temps, aquesta comèdia conserva vigents totes les qualitats per agradar, possiblement pel fet que al llarg de l'argument s'hi entreveu també una subtil intencionalitat moral.

Direcció: Jaume Amatller
Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dilluns 6 de juny de 2016
19 h
Teatre Monumental
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...