04 de juny 2016

Els avis neixen amb arrugues


Els avis neixen amb arruguesDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen quinze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.
El grup Aula Júnior 12 anys, dirigit per Oriol Colomer, presenta aquest espectacle, que parteix de les improvisacions dels alumnes.
Una aproximació a la tendresa que s’amaga en tota relació entre avis i néts. Una visió innocent i divertida sobre el pas del temps i el fet d’envellir. Un homenatge als avis d’ahir, d’avui i de demà.

Direcció: Oriol Colomer
Dramatúrgia: Oriol Colomer

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dissabte 4 de juny de 2016
20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...