29 de juny 2016

Escrit en l'aire : Gelabert dansa Novarina



divendres 1 de juliol | 21 h | Teatre Monumental

El proper divendres 1 de juliol a les 21 h al Teatre Monumental es durà a terme l’assaig obert d’Escrit en l’Aire de Cesc Gelabert, Valère Novarina i Moisès Maicas. Aquest espectacle s’estrenarà al Teatre Lliure el proper 8 de juliol dins del marc del Festival Grec.

L’espectacle neix de la trobada de dos grans creadors: el coreògraf i ballarí Cesc Gelabert i l’escriptor, pintor i director d’escena Valère Novarina. Aquesta trobada insòlita va ser propiciada pel director teatral mataroní Moisès Maicas. La unió del món de Gelabert, que dansa sempre ple de paraules, amb l’univers filosòfic de Novarina desemboca en un espectacle en què el ballarí dansa la paraula i l’escriptor escriu el moviment.

Espectacle gratuït amb invitació.
Podeu recollir les invitacions a la Direcció de Cultura (de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h) o al web www.entradesculturamataro.cat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...