12 de juny 2016

Ghost, el musical. Més enllà de l'amor.



L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Teatre Musical, sota la direcció d'Adrià Aguilera, Helena Jara i Marc Flynn, presenta aquesta adaptació del musical de gran èxit a Broadway.

Vivint l'amor perfecte, Sam Wheat i Molly Jensen es traslladen a un gran apartament de Nova York. Una nit, en un sinistre carreró, Sam és assassinat davant la seva companya. A continuació es converteix en un fantasma, enganxat a la terra, que es comunica amb una falsa mèdium, Oda May Brown. En Sam es decideix a investigar el seu assassinat i per fer-ho es comunicarà amb la Molly.

Coreografies: Helena Jara
Direcció musical: Adrià Aguilera
Direcció general: Marc Flynn

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc dels Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.

Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Diumenge 12 de juny de 2016
18 i 20 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura
Publicat per
http://culturamataro.cat/
Ghost. Més enllà de la mort Damià Costa ©
Enllaç

http://culturamataro.cat/ca/agenda/article/ghost-el-musical-mes-enlla-de-l-amor-5356

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...