16 de juny 2016

La soledat era això

La soledat era això

La soledat era aixòDamià Costa ©
L’Aula de Teatre presenta la mostra en públic del treball realitzat al llarg del curs 2015-2016: els tallers. Aquest any s’exhibeixen setze tallers de teatre i dansa contemporània, realitzats entre l'Aula de Teatre, Can Gassol i el Teatre Monumental, representats per 250 alumnes.

El grup Gent gran dirigit per Oriol Colomer presenta aquest taller que parteix de textos de José Sanchis Sinisterra i Samuel Beckett.

En una estranya i inhòspita illa diferents personatges se senten sols i desgraciats a causa d’una espera que es fa eterna. Treball al voltant de textos de teatre contemporani on el que és absent impregna tota l’escena.
Direcció: Oriol Colomer

Un any més l’Aula de Teatre, juntament amb la fundació Banc d’Aliments, sol·licita als espectadors dels tallers que col·laborin amb aquesta iniciativa solidària mitjançant l’aportació d’arròs, pasta, llegums secs, llet i preferentment oli per repartir entre les entitats benèfiques de Mataró. Hi haurà un punt de recollida a la sortida dels tallers.
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Dijous 16 de juny de 2016
21 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques
Gratuït amb invitació a recollir a Cultura

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...